TAROTKUCKÓ
TAROTKUCKÓ
Tartalom
Home
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolat
 
Asztrológia
 
A hét kártyája
 
A Tarot lapjai
 
Rider-Waite tarot
 
A Crowley tarot
 
Marseilles Tarot
 
Symbolon
 
Lenormand kártya
 
Kirakások
 
Különlegességek
 

 banner

 
US Games

  

 

 

 
Esoterikshopping

 

 
Soter

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Köszöntő
Köszöntő : Az Aura-Soma alapjai

Az Aura-Soma alapjai

 

Mi az Aura-Soma?

  " A kedvenc színed Te magad vagy."
   

 


Az Aura-Soma a színek segítségével gyógyít. Ennél a terápiánál szögletes üvegcsékből álló sorozatot használnak ( ez  jelenleg 107 db, de számuk sorozatosan nő ) amelyek mindegyike két, egymás fölött elhelyezkedő, más-más színű folyadékot tartalmaz. Rendszerint 4 palackot kell kivenni a kínálatból:az üvegek elmondják, hogy mit várunk az élettől, felfedik gondjainkat, megmondják, hogy mit kell még megtanulnunk. Elmesélik, hogyan haladunk érzelmi, értelmi, testi és szellemi szempontból a választott utunkon.
Az Aura-Somaban a szellemi tanítás a leglényegesebb. Az Aura-Soma szerint minden betegségünk egyetlen okra vezethető vissza: nem találjuk helyünket a világban. Az ebből fakadó feszültség eredményezi összes nyavalyánkat.
 
A színek hatással vannak ránk: érzelmeinkre, gondolatainkra, személyiségünkre, egészségünkre. A 70-es, 80-as években végzett tudományos kutatások bebizonyították, hogy például a kék csökkenti a vérnyomást és az agyhullámok működését, a rózsaszín csillapítja az agresszivitást. A színek pozitív hatását az iskolákban és a kórházakban is eredményesen alkalmazzák.
 
 
A titkos anatómia
 
Az Aura-Soma tanítása szerint az ember az alábbi testrétegekből áll:
 - hús-vér test
 - elektromágneses mező
 - éteri test
 - asztráltest
   Az éteri test sokkal többet árul el rólunk, mint a testet övező elektromágneses mező: itt raktározódnak a jelen és az előző életek tapasztalatai:betegségek, traumák. Az Aura-Soma termékek segítenek befoltozni az éteri test sebeit, és ennek következtében a beteg sokszor más szemszögből kezdi nézni az életét.
   Az asztráltest az emberi test többi részétől függetlenül fejti ki hatását. Az asztráltestet egy "ezüstszáll" köti a testünkhöz. Amikor meghalunk, az ezüstszáll elszakad. Az asztráltest összeköttetésben áll az asztrális világgal. Itt lakoznak a magasabb rendű energiák, de ugyanakkor vigyázni kell, mert nagyon veszedelmes és csalóka hely ez: helyes ítélőképesség és megfelelő védelem nagyon fontos! Az asztráltest hordozza látomásainkat, terveinket és magasabbrendű céljainkat. Itt található életünk valamennyi lehetősége, tapasztalatai.
  A Csakrák a fizikai és az éteri test között találhatók. Amikor valamelyik csakrában túlteng az energia, akkor a hozzá tartozó szín megerősödik.
 
 
A hagyományos tan 7 csakrát nevez meg, az aura-soma 9-et.
 Gyökér csakra: ez a csakra köti az embert a földi világhoz. Ha egyensúlyban van, akkor a személyiség nyitott, de nem túl aktív. A világgal szemben békében vagyunk, megvan mindenünk, ami a földi életünkhöz szükséges. Ha nincs egyensúlyban, akkor állandó gondjaink vannak, folyamatos harcban állunk a külső világgal.
Keresztcsonti csakra: A nemi szervekkel áll kapcsolatban. A nemi szervekre és a kreativitásra hat. Amennyiben jól működik, szerelmi életünk rendben van, nyugdtak vagyunk. Ha állandóan a szexre gondolunk, vagy épp ellenkezőleg, érdektelenek vagyunk, akkor ennek a csakrának a csökkent működéséről beszélhetünk.
Napfonat csakra: Az erő és a tudás csakrája. Ha harmonikusan működik, tisztában vagyunk képességeinkkel, jól használjuk erőnket. Ha baj van a működésével, akkor túlértékeljük vagy alulértékeljük magunkat, bizonytalanok vagyunk.
Szív csakra: Hagyományosan ezt a csakrát tekintik az összes csakra központjának. Ha harmónikusan működik, akkor szeretetteljes, meleg légkört tudunk magunk körűl teremteni. Szeretünk és viszontszeretnek. Ha kiegyensúlyozatlan a csakra működése, akkor nehezen tudjuk szeretetünket kifejezni, érzelmileg bizonytalanok vagyunk, érzelmi függőségben élünk.
Torok csakra: A kommunikációs készséggel áll kapcsolatban. Ha gond nélkül tudunk beszélni gondolatainkról, érzéseinkről, akkor jól működik. Ellenben ha túl sokat beszélünk vagy félünk a megszólalástól, akkor felborult ennek a csakrának a működése.
Harmadik szem csakra: Ez a csakra felel a megérzéseinkért. Ha harmónikusan működik, akkor egyaránt tudunk támaszkodni az eszünkre és a megérzéseinkre is. Ha csökkent a működése, akkor túlzottan racionálisak vagyunk, vagy fantáziavilágot építünk magunk köré.
Korona csakra: Ez a csakra a legmagasabb szintű spiritualitás, az Istennel, a Teremtővel való egyesülés központja. Működésével állunk kapcsolatban az alakot nem öltött isteni lénnyel. A hetedik csakra működésével a többi csakrában is az utolsó gátak feloldódnak és az energiák a legmagasabb frekvencián sugároznak. Míg a többi csakra aktiválódásában mi is aktívan közreműködhetünk, a Korona csakránál csak megnyílhatunk a magasabb energiák felé.
 
Aura-Soma és a Tarot
 
Az üvegek kiválasztásánál a Tarot is segítségünkre lehet. Első lépésként a megoldásra váró kérdésre kell összpontosítanunk, majd húzni a kártyából. A kihúzott lap száma egyezni fog a keresett üveggel.
 

 

  Tarot lap
 
 
 
 
 Aura-Soma üveg 
0. Bolond 
 0. Lelki segély
 1.Mágus
1. Testi megmentő 
 2. Főpapnő
2. Béke 
 3. Császárnő
3. Atlantiszi/Szívüveg 
 4. Császár
4. Napfény/Napüveg 
 5. Főpap
5. Hajnal/Alkony 
 6. Szeretők
6. Energia üveg 
 7. Diadalszekér
7. Getszemáni-kert 
 8. Erő
8. Anubisz 
 9. Remete
9. Kristálybarlang 
 10.Szerencsekerék
10. Menj, és ölelj meg egy fát 
11. Igazságszolgáltatás 
11. Viráglánc/Esszénus üveg 
 12. Akasztott ember
12. Az Új Évezred békéje 
13. Halál 
13.  Az Új évezred változásai
14. Kiegyenlítődés 
14. Az Új Évezred bölcsessége 
15. Ördög 
15. Az Új Évezred gyógyító ereje 
16. Torony 
16. Lila ruha 
17. Csillag 
17. Trubadúr/Remény 
18. Hold 
18. Egyiptomi üveg/Árapály 
19. Nap 
19. Két lábbal a Földön 
20. Végítélet 
20. Gyermek mentő / Végítélet 
21. Világ 
21. Az újrakezdés szeretete 
 
 
Az Aura-Soma és a numerológia
 
A numerológia segítségével is módunk van a szükséges Egyensúly üveg megtalálására.
  - Összeadjuk a születési dátumunk számjegyeit, addig, amíg kétjegyű számot
    kapunk. Ez az az üveg, amelyre egész életünk folyamán szükségünk lesz.
    pl. születési idő: 1970.05.01.=1+9+7+0+5+1=23
    A szükséges üveg: Szeretet és fény
  - Ha napi gondokra keresünk megoldást, akkor a születési dátumunk
    számait adjuk hozzá a vizsgált év számával. pl.a vizsgált év 2010:
     2010= 2+0+1+0=3
     3+23=26
    A szükséges üveg: Sokk üveg
 
A gyógyulás útja
 
Az Aura-Soma termékek új távlatokat nyitnak életünkben: megnyugtatnak, bátorságot és erőt adnak. Viszont nem képesek helyettünk megoldani a gondjainkat: nem változtathatják meg a körülményeinket, nem cselekedhetnek helyettünk, nem harcolhatnak ki társadalmi vagy hivatali előremenetelt.
Ezeket nekünk kell elérni - igaz, a palackban lakó szellemek hathatós segítséget nyújtanak ehhez. A legfontosabb, hogy mindíg valami megfogható célt tűzzünk ki magunk elé. A misztika semmit sem ér, ha nincs gyakorlati eredménye.
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tartalom

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto